Srpska Keri Bredšo, a i više od toga! Ko je Ksenija o kojoj bruje Beograđani? Uspešna dama, majka i žena fudbalera
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA joj ČAST

Srpska Keri Bredšo, a i više od toga! Ko je Ksenija o kojoj bruje Beograđani? Uspešna dama, majka i žena fudbalera

Senka ima impozantnu kolekciju naočara

Objavljeno: 14:13h
Milica Stanimirović

Bivši fudbaler Nenad Milijaš od 2010. godine uživa u ljubavi sa lepom Ksenijom, budući da su se tada venčali. Oni danas imaju troje dece, blizance Lazara i Vasilija i ćerku Milu, a pored toga što je Ksenija dobra majka i supruga, ona je i jako uspešna žena u svetu mode.

Ima modni atelje od 2019. godine, a prvu reviju je uradila 2020. godine. Iako je završila novinarstvo, moda je njen životni poziv.

Budući da je dobila epitet srpske Keri Bredšo, Ksenija je glavna meta "ogovaranja" na beogradskim ulicama. Svaki komad njene garderobe je savršeno stilizovan, a ova dama se ne boji da eksprimentiše sa bojama, materijalima, ali i dezenima.

Nenad i Ksenija Milijaš
Nenad i Ksenija Milijašfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova lepa dama ima impozantnu kolekciju naočara, a neki modeli su papreno skupi. Jasno je da naočare za sunce nisu samo modni detalj, već obavezna zaštita za oči tokom sunčanih dana, a Ksenija ne preopušta priliku da ih nosi.

Ono što je još zanimljivo je da ona ne voli "obične" naočare, već one sa ekscentričnim okvirom uz koji nikada neće proći nezapaženo.

Kako je Keri luda za cipelama, tako je Senka luda za naočarima!

Pogledajte samo kakve sve modele ona poseduje:

1 / 13 Foto: Printscreen Instagram/senka.milijas

Podsetimo, Ksenija Milijaš (devojački Cicvarić) rođena je 27. februara 1985. godine u Beogradu. Bila je deo Ženskog seniorskog tima koji je poneo titulu na takmičenju „Kup Jugoslavije" 2002. godine, kao i "Šampionat Jugoslavije" 2003. godine. Zbog povrede kičme napustila odbojku, ali se kasnije bavila i manekenstvom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:33

Aleksandra Nikolić mokra do gole kože

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.